Download e-book for kindle: 69 dingen die je altijd al wilde weten over wijn (Dutch by Sepideh Sedaghatnia,Femke Vandevelde

By Sepideh Sedaghatnia,Femke Vandevelde

Wijn proeven en kiezen is zowel eenvoudig als leuk met dit handige basisboek Wijn proeven en kiezen is zowel eenvoudig als leuk met dit handige basisboek. Topsommelier Sepideh Sedaghatnia leert je alle advice en tips voor het kiezen, schenken, proeven, kopen en bewaren van wijn, op een grappige en speelse manier. Welke wijnstijlen zijn er en hoe ontdek je je eigen stijl? Wat zijn de meest voorkomende druivenrassen? Hoe lees je een etiket? Welke gerechten passen bij welke wijnen? Sepideh geeft een duidelijk antwoord op alle wijnvragen.

Show description

Read or Download 69 dingen die je altijd al wilde weten over wijn (Dutch Edition) PDF

Similar dutch ebooks books

Een mismaakt gouvernement (Dutch Edition) - download pdf or read online

In de hoop te kunnen genezen van een levenslang liefdesverdriet en aan eeuwig weerkerende herinneringen te ontsnappen, beslist Odette Saudemont, goed in de zestig, om uit te wijken naar Zuid-Frankrijk. Daar vindt zij bij een groezelige bouquiniste in de buurt van Béziers tot haar verbazing een Nederlandstalige uitgave van Toergenjevs Eerste liefde.

Read e-book online Mindful leidinggeven (Dutch Edition) PDF

`Mindful leidinggeven helpt managers en leidinggevenden een aangeboren vaardigheid aandacht geven te gebruiken om bewuste keuzes te maken in een stressvolle, snel veranderende wereld. Mindfulnesstrainer en managementcoach Peter van der Roest wijst de lezer de weg naar zelfinzicht, duurzaam geluk, meer rust en beter functioneren.

New PDF release: Viersprong (Dutch Edition)

ViersprongDe golden sixties. Vier ongehuwde zussen, Mariëtte, Louise, Estelle en Judith, baten in een Vlaamse provinciestad Gasthof De Viersprong uit en proberen zo in hun levensonderhoud te voorzien. Het deftige pension is voor de zussen, die erg verschillen in leeftijd en karakter, een veilige, besloten haven die hun heel wat aanzien geeft.

Read e-book online Niet het kind, wel de vrouw (De Geus Spanning) (Dutch PDF

Tijdens een schoolreisje naar de bergen van Noord-Zweden wordt een vijftienjarige jongen door een schot van een elandjager gedood. Is het een ongeluk of een kwaadaardige moord? Siv Dahlin, die in de buurt aan het werk is wanneer het schot wordt gelost, besluit de zaak op eigen houtje te onderzoeken.

Extra resources for 69 dingen die je altijd al wilde weten over wijn (Dutch Edition)

Example text

Download PDF sample

69 dingen die je altijd al wilde weten over wijn (Dutch Edition) by Sepideh Sedaghatnia,Femke Vandevelde


by Kevin
4.5

Rated 4.56 of 5 – based on 31 votes